Пошиття шуби на замовлення

Справжній чоловік мріє про машину, а жінка – про розкішну шубку! З 1999 року можна замовити пошиття шуби в Хутряному будинку моди Вознесенської.

До одних бажання володіти розкішною шубою приходить зі зрілістю, а в інших є просто потреба в теплі та комфорті. Для когось шуба – іміджева річ, а хтось просто закоханий у хутро.

Пошиття шуб на замовлення

Індивідуальне пошиття шуби від професіоналів

Сьогодні в магазинах і на ринках удосталь дорогих і не дуже хутряних виробів. У цьому розмаїтті хутра, кольорів і фасонів легко заплутатися і можна легко стати жертвою шахраїв. Ними рухає бажання заробити побільше грошей, тому дешеві види хутра видають за дорогі й ексклюзивні. Ось чому пошиття шуби в професійному хутряному ательє – найбільш правильне рішення. До того ж кушніри-стилісти та іміджмейкери з хутра від Флагманського будинку моди Вознесенської будуть раді підказати, яке хутро вибрати. У нас є різноманітний вибір хутра з супераукціонних лотів сировини від наших перевірених часом байєрів, а також іменитих виробників хутра.

Пошиття шуби на замовлення Київ
Пошиття шуб на замовлення Київ

Наше ательє використовує тільки сертифіковане хутро

Якщо Ви все ще замислюєтеся про покупку набору хутра для індивідуального пошиття шуби на замовлення або Ви впевнені в покупці хорошої шуби з бутика чи то з норки, чи то соболиної шуби або шуби з куниці, а може каракуль відрізнити від свакари, завжди можна замовити експертну оцінку хутра, щоб перевірити, що вона якісної вичинки, а використана хімія безпечна для здоров'я, дотримання ГОСТу під час конструювання виробу, який виробник і сортність сировини. Від якості вичинки хутра залежить стійкість хутра до зношення, еластичність шкіряної тканини, блиск волосся і його здатність пропускати повітря і вбирати вологу. Адже саме за ці чудові властивості ми його і любимо. Та і якість пошиття може бажати кращого. Навіть найкрасивіше і дороге хутро може зіпсувати недбалий майстер недоброякісними рядками, нікуди не придатною правкою шкур і застарілим кроєм.

Пошиття на замовлення шуби

Експертна оцінка шуби за записом

Також помітно знижує статус хутра дешева синтетична підкладка і пластмасова фурнітура. Фабричні шубки масового пошиття, можливо, незрівнянної якості пошиття, але скроєні за тими самими лекалами, втрачають ексклюзивність. Типовість таких виробів та одноманітність хутра зрівнює всіх в одну сіру пухнасту масу. Так багато факторів, що впливають на покупку того чи іншого виробу. Що ж робити, як з розумом витратити гроші і не бути обдуреними?

Не хочете втратити свою шубу? Не економте на її ремонті! Звертайтеся тільки до дипломованих кушнірів і користуйтеся тільки фабричною хімчисткою! Усе інше – «кустарщина». «Скупий платить двічі» – задумайтеся над питанням: чи може бути високою якість за незначну суму?

Пошити шубу під замовлення
Шуба на замовлення

Ексклюзивне пошиття шуби на замовлення в Україні від іменитого бренда

Етапи непрості за вибором для клієнта, але пошиття шуби на замовлення за індивідуальними лініями силуету можливий тільки у дипломованих фахівців, які вибірково підходять до всіх пропозицій закупівель хутра від байєрів. Досвід наших конструкторів і кушнірів переступив рубіж в кілька десятків років роботи з хутром і шкірою. Навчання наших фахівців відбувалося в Україні, Франції, Італії.

Плюси не тільки в перерахованому повному сервісі з хутра від нас. Пошиття шуби на замовлення вперше відкриє завісу виробництва для Вас, уся процедура залишається прозорою: Ви зможете на будь-якому етапі роботи відвідати наш салон і спостерігати, як відбувається та чи інша операція з Вашим хутром. Але і в тому, що Ви не обмежені у своїй фантазії і бажанні виділитися із загальної маси сірих і посередніх шуб. Завдяки дизайнерському напрямку хутряного ательє Ви маєте можливість бути творцем Вашого особистого стилю – це дозволяє зробити люксовий індивідуальний пошив шуби на замовлення в нашому хутряному салоні.

Пошиття шуби можливе з різноманітного хутра. Майстри-кушніри досвідчені, вміють і знають, як правильно працювати з різними видами хутра, наприклад:

Низьковорсові хутра

  • стрижена або щипана норка, бобер;
  • каракульча;
  • свакара;
  • голяк.

Середньоворсові та довговорсові хутра

  • шиншила;
  • рись;
  • соболь;
  • куниця;
  • песець;
  • лисиця;
  • вовк.

З такими видами хутра важко працювати, оскільки таку якісну роботу складно зробити без швів, тому цю роботу ми доручаємо тільки досвідченим професіоналам-кушнірам з нашого Флагманського будинку моди Вознесенської.

Шуби під замовлення

Для сервісу пошиття шуби на замовлення ми пропонуємо наступні процедури та наші знання

  • вторинну вичинку хутра (вирішуємо після експертизи сировини, якщо хутро куплене не в нашому салоні);
  • розбивку, спайку, осадку, перекидання, розпуск, розшиття хутра, перфорацію хутра, інкрустацію хутра та ін.;
  • поліування хутра, антимілевий захист, хімчистку, професійну відкатку хутра, розпушовку пуху і остьового ворсу;
  • усунення жовтизни, фарбування, тонування хутра, оптику старого хутра, закріплення кольору;
  • використовуються абсолютно натуральні барвники та біопрепарати для хутра;
  • для стареньких шуб: усунення вицвілих ділянок хутра, видалення «лисих» місць, подовження шуб, заміна деталей, підбір хутра з сировини в наявності або під замовлення, перекроювання капюшонів і комірів і інші сервіси з хутра;
  • є фурнітура для хутра якість: Італія, Франція, Японія🇯🇵;
  • гачки, гумки, фіксатори, оксамитові тканини для кишень, люверси, направляючі тримачі в комір, блискавки, кнопочки, хутряні кліпси, монтажні стрічки, оздоблювальні розкішні канти, шубний підклад та інші матеріали;
Замовити пошиття шуби
Зшити шубу на замовлення

Ескізування та макетування

Ескізи руками створюються професійним художником після бесіди з замовником. Враховуються переваги в стилі, кольоровій гамі, а також індивідуальний образ. Якщо клієнт бажає за фотографіями підбір, ми можемо допомогти зробити підбірку з рекомендаціями з викладення хутра та інших індивідуальних моментів.

Пошити шубу на замовлення

Працюємо по всій Україні та зарубіжжю онлайн і офлайн

Телефонуйте прямо сьогодні в наш Хутряний модний будинок Вознесенської! Фахівці з досвідом роботи в кушнірському мистецтві понад двадцять років з уявленням про благородне хутро не тільки дадуть рекомендації найактуальніших моделей на майбутній сезон, але і допоможуть зробити вибір з нашого різноманітного асортименту хутра – він у нас завжди є. Крім того, ми виконуємо редизайн стареньких шуб, перешиття шуб, реставрацію не вцілілого хутра, професійний ремонт одягу – укорочення низу виробу, виготовлення з нього комірів, капюшонів, виготовляємо опушку, виконуємо ремонт хутряних виробів, хімчистку хутра та багато іншого. Телефонуйте нам прямо сьогодні – ми швидко і якісно впораємося з поставленим перед нами завданням!

Поділитися в соц. мережах
Ремонт дорогого взуття Київ | Ательє «VOZNESENSKAYA»
Попередня стаття
Ремонт дорогого взуття Київ
26 березень 2021
Перешив шуби, перекроїти, перешити шубу Вознесенська
Наступна стаття
Перешив шуби
09 липень 2021
Консультація
Ваша заявка прийнята. Будь ласка, чекайте дзвінка